Osta tästä
Uutisia

News:

Nyt saatavilla Faunattaresta!

Aktiivisuuspanta on nyt saatavilla Faunatar- liikkeistä ja verkkokaupasta!

Lue lisää!

Osta omaksi!

Tilaa tästä Kaunila lemmikeille - koirien aktiivisuuspanta!

Siirry verkkokauppaan

Osta hevoselle Kaunilan verkkokaupasta!

Hevosen aktiivisuusmittaus on nyt saatavilla Kaunilan uudesta verkkokaupasta!

Kauppaan

Aktiivisuuspanta blogeissa

Käy lukemassa!

Tutustu

Osallistu kyselyyn ja voita!

Osallistu kyselyyn koiran käyttäytymisestä ja voita liput Koiramessuille!

Osallistu!

Leikki, lenkkeily, harrastukset, höntsiminen, roska-auton kuljettajalle haukkuminen, luun piilottaminen, metsästys, ruoan odottaminen...

Jokainen koiramainen askare liikuttaa koiraa. Liikkeessä oleva koira on aktiivinen.

Mobiilisovelluksessa näkyvä päivän kokonaisaktiivisuus on kaikkien vuorokaudessa tapahtuneiden koiramaisten puuhien summa.

Omistaja ei ole aina seuraamassa koiransa touhuja, ja monet koirat askartelevat omistajiltaan salaa. Koirien aktiivisuudessa on huimia eroja myös rotujen sisällä. Jotkut koirat viuhtovat ja heiluvat peruslenkilläkin tuplasti koirakavereitaan enemmän.

Aktiivisuuspannan mittari mittaa objektiivisesti, omistajasta riippumatta, koiran aktiivisen ajan ja intensiteetin.

Monipuolista koiranelämää

Kaikki koirat tarvitsevat virikkeitä ja mielekästä, monipuolista puuhaa.
 
Jos koiran elämä on turhan tylsää, se saattaa loikoilla allapäin, nukkua aivan liikaa tai keksiä höpöhöpö-tekemistä viihdyttääkseen itseään.

Jotkut koirat saattavat tylsyyden tai liiallisen levottomuuden vuoksi käyttäytyä sopimattomasti ja aiheuttaa ongelmia - tulee ylilyöntejä ja turhaa vouhotusta.
 
Ulkoilulenkit ovat tärkeitä liikunnantarpeen tyydyttämiseen. Monipuolisuus on tärkeää koiran liikunnassa ja fyysisen kunnon ylläpidossa.

Ehkä tänään voisi hypähdellä metsämaastossa, väistellä risukoita ja kiivetä loivaa kalliota. Tai käydä ihan tavallisella remmilenkillä tutussa haju- ja äänimaailmassa. Entä erot erilaisten treenimuotojen välillä?

Aktiivisuuspannan tietojen avulla omistaja voi hienosäätää koiran aktiivisuutta toivottuun suuntaan. Lue käyttökokemus aktiivisuuspannan hyödyntämisestä stressinhallinnassa ja rauhoittumisessa Living with Whites -blogista.

Koiran ja omistajan välinen suhde

Koiran ja omistajan välinen suhde yksi tärkeimmistä koiran hyvinvoinnin tekijöistä.Tunneside vahvistuu kivan, yhteisen tekemisen kautta.Yhdessäolo on palkitsevinta, kun molempien motivaatio on hyvä.

Koira saa omistajansa liikkumaan ja leikkimään, silittämään ja juttelemaan.

Omistaja määrittelee koiransa aktiivisuuden - mitä enemmän virikkeitä ja toimintaa on tarjolla, sitä aktiivisempi koira! Koiran kanssa liikkuminen lisää tietenkin myös omistajan aktiivisuutta. Yhdessäolon tuoma mielihyvä palkitsee molemmat.